en / cz / pl / de / it / fr / ru /

Mražené houby

S našimi zásobovacími středisky v nejvíce "houbových" oblastech Ruska a co nejblíže místům růstu lesních hub, minimalizujeme čas od doby sběru až po zamrznutí. IQF houby neztrácejí chuť, vůni a nutriční hodnotu, jsou tříděny, řezány a baleny v souladu s požadavky našich zákazníků.

Hřib smrkový (Boletus edulis)

Hřib smrkový je považován za krále všech hub. Tyto masité, s jemnou vůní a bohatou chutí, houby jsou univerzální v přípravě, obsahují spoustu bílkovin a relativně málo kalorií. Hřib smrkový je vhodný pro všechny druhy kuchařských přípravků a polotovarů: polévky, druhá jídla, marináda, naloženi do soli a sušení. Používá se klobouk a noha.

Chtěli bychom Vám nabídnout následující velikosti celých hub:
S: až 4 cm
M: 4–6 cm
L: 6–8 cm

Kromě toho třídíme cele houby na třídy A, B, C v závislosti na barvě hymenoforu (dolní část klobouku), množství mechanických poškození a houb se stopami červu.

Dále bychom rádi nabídli:

Řezané zmrazené "kostky" hřibu smrkového: velikost 20–30 mm, třídy 1, 2, 3, v závislosti na barvě hymenoforu (dolní část klobouku), % kostek se stopami červu.

Mražené houby jsou balené v souladu s požadavky zákazníků. Konvenční balení – krabice s vložkou z jedlého modrého polyetylénu: kostky - 10 kg, cele houby 1 a 2 třídy - 6 kg, 3 třida - 8 kg.

Liška (Cantharellus cibarius)

Liška (Cantharellus cibarius) patří mezi nejznámější divoké houby kvůli nezapomenutelnému vzhledu a příjemné, mírně ovocné chuti. Lišky se používají čerstvé, nakládané, solené

Rádi bychom nabídli následující velikosti celé zmrazené houby:

S: do 2 cm (1. třída), M: 2-4 cm (2. třída), L: 4-6 cm (3 třída) a lišky nakrájené na kusy.

Zmrazené lišty balené v podle požadavek zákazníků. Standartní balení – krabice s vložkou z jedlého modrého polyetylénu: 1 třída - 6 kg, 2 a 3 třída - 5 kg.

Jiné druhy IQF hub

Taky bychom chtěli nabídnout:

  • Hřib plstnatý (Xerocomus), Tato houba roste v borových lesích na písčitých půdách. Maso je husté, nažloutlé. Používá se ve vařené, smažené a marinované podobě.
  • Křemenáč březový (Leccinum Versipelle). Jedná se o jednu z nejcennějších hub. Používá se ve vařené, smažené, sušené a marinované podobě.
  • Kačenka česká (Verpa bohemica), toto jméno bylo dáno houbě kvůli nějaké podobnosti se skutečným smržem (Morchella) a volně sedícímu na noze klobouku. Používá se ve vařené a smažené formě.

Zde si můžete stáhnout specifikaci kliknutím na následující odkaz
Specifikace hřiby smrkové Boletus rychle zmrazené celé
Specifikace hřiby smrkové Boletus rychlé zmražené krájené
Specifikace houby lišky rychle zmrazené